Retourneren

Voor het retourneren van je T-shirt via PostNL brengen wij €3,50 in rekening. Dit wordt ingehouden op de terugbetaling van het aankoopbedrag. Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je bestelling.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je een beschadigd product hebt ontvangen, dan horen we het graag. Neem dan contact op via ons contactformulier.

Als je een bestelling wilt retourneren verzoeken we je het retourformulier in te vullen. Dit formulier is meegestuurd in het pakket. Via een PostNL servicepunt kun je de bestelling retourneren. Vul de reden van retour in op het retourformulier en stuur deze in het pakket mee terug. Het benoemen van de reden is niet verplicht, maar wij willen dit wel graag weten om onze service te kunnen verbeteren.

Binnen een week nadat je je hebt bedacht en dit bij ons hebt aangegeven, geven wij jou je geld terug via de door jou gekozen betaalmethode. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de bestelling hebt geretourneerd.

Je kunt de artikelen natuurlijk passen: geretourneerde artikelen dienen ongebruikt en in goede staat te zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor gebruiksschade die veroorzaakt is door gebruik dat verder gaat dan nodig is om de fit, het comfort en de uitstraling van een product te bepalen.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.